Aftasten

Maak nu kans op het eerste boek uit de Gaisha – serie

13498007_1751462788430245_6500811509818502728_oAftasten omhelst de eerste twee seizoen van Gaisha, een erotische saga over vier vrouwen. Het boek is uitgegeven bij Brave New Books.
Inmiddels zijn er  6 seizoenen van deze serie, waarvan een deel online is verschenen. De verwachting is dat er meer boeken uit deze saga zullen verschijnen.

Een korte samenvatting;

Als je de vrouwen uit ‘Aftasten’ tegen zou komen dan zie je Valerie; huisvrouw en moeder, betrokken bij de activiteiten rondom de school van haar kinderen en voor de buurtgemeenschap. Een liefhebbende vrouw voor haar man, begaan met haar vriendinnen. Donna; de fotografe met haar eigenzinnige kijk op het vastleggen van de wereld om haar heen, op zoek naar dat ene bijzondere moment om met haar camera te vangen. Zoë; een brocante boetiekhoudster en altijd op zoek naar oude objecten die ze weer doet (her)leven en met liefde en warmte weet te verkopen. Soumia; betrokken als wethouder voor Sociale Zaken, die voor de hulpbehoevende medeburger staat. Op het oog vier vrouwen die niet uitzonderlijk zijn, bezig met het ‘gewone’ leven. Tot je ze beter leert kennen…
Dan zie je sterke vrouwen die niet aan banden worden gelegd door de druk van hun omgeving.
In een wereld waar iedereen zich probeert aan te passen aan de geldende norm, zijn meer van zulke vrouwen nodig.
Vrouwen die weten wat ze waard zijn, zonder angst, en waar geen angst is, is ruimte voor creativiteit. Ruimte voor passie. Voor het innerlijke rijk der zinnen. Voor Gaisha.

Aftasten (ISBN-nummer: 9789402150674) Is onder andere te bestellen bij Bol.com


Wil je kans maken op een exemplaar van ‘Aftasten?’ Neem dan een kijkje op Gaisha. Iedereen die zich daar tussen 1 oktober 2016 en 1 januari 2017 gratis registreert, loot automatisch mee. Leuk toch? Ook kans maken? Meld je dan snel aan.

gaisha-mid

1 reactie

 1. Petra

  Het boek “Aftasten” heb ik in een keer uitgelezen. Het leest makkelijk weg. Het taalgebruik is soms alsof de hoofdpersoon zelf tegen je praat vanwege de zinsopbouw. Korte zinnen, alsof je ook gedachtenflarden leest.

  Door de korte hoofdstukken zijn de verhaallijnen van de verschillende hoofdpersonen goed te volgen. En doordat je in een van de eerste zinnen van het hoofdstuk de naam noemt van de hoofdpersoon. Vooral het leven van Valerie zal herkenbaar zijn. Ik voelde mee met de spanning die Adnan oproept en de gevolgen die het zou kunnen hebben voor haar relatie. De andere hoofdpersonen zijn spannend en hebben een ander seksueel leven en zijn daardoor minder herkenbaar. De reactie van Zoë op Norman is heel begrijpelijk en ik kon mij goed in haar inleven. Ook interessant om de verbindingen tussen de hoofdpersonen te ontdekken en zo groeit het verhaal tijdens het lezen mee.

  Ik vind het jammer dat het verhaal niet af is. Het is een compleet open einde en daarom lijkt het verhaal voort te kabbelen. Je leert de hoofdpersonen kort en krachtig kennen. Ik ben nieuwsgierig naar het vervolg. Ik wil weten of Valerie stiekem met Adnan naar bed gaat. Of Wouter seks heeft met Soumia. Ik wil weten voor wie Fleur kiest. Of Donna haar levensstijl kan opgeven voor Janneke of dat ze meegaat met Norman in zijn seksuele fantasieën.

  Er zijn zeker heel wat overeenkomsten met Fifty schades of Grey. Het controleprobleem van Soumia. De worsteling van Soumia met de verantwoordelijkheid.

  Sandra, veel succes en plezier met je volgende verzinsels. Ik lees ze graag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: