Twee weken geleden plaatste ik de notulen van de allereerste bijeenkomst van Vlammende verzinsels en nu is het alweer tijd voor de volgende. Jij komt natuurlijk ook. Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool en kom naar een heerlijke, inspirerende bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 28 maart 2020
Tijd: 12:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: Uitspanning Boslust, Mariastraat 31, 3511 LN Utrecht
Kosten: € 5,- per persoon

(consumpties zijn voor eigen rekening – aan het eind van de bijeenkomsten delen we de rekening door het aantal aanwezigen, tenzij iemand hier bezwaar tegen heeft. Dan is het uiteraard mogelijk om je eigen consumpties af te rekenen)

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 26 maart door via facebook, twitter of email zodat we aan boslust door kunnen geven hoe groot de tafel moet zijn.

Thema

Angels & Demons

Met dit thema kun je  heel veel kanten op. Allereerst kun je je laten inspireren door de gelijknamige film uit 2009, gebaseerd op het boek ‘Het Bernini Mysterie’ van Dan Brown. Je kunt het thema ook heel letterlijk nemen of je maakt gebruik van de symboliek. Welke uitleg je ook gebruikt en wat voor een verhaal je schrijft, is helemaal aan jou!

Wees vooral creatief! Think out of the box!

Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon
Verhalen / gedichten moeten tussen de 500 – 3500 woorden bevatten
Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website, voeg hier de button van vlammende verzinsels aan toe (zorg dat deze linkt naar dit bericht) en voeg deze uiterlijk 26 maart 2020, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 28 maart 2020

Link hieronder je verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter