Geen plezier zonder ook zakelijk te zijn, het is altijd zakelijk. Dat is in elk geval wat Seth zichzelf wijsmaakt, maar het glipt tussen zijn vingers door als die zaken samen gaan met de vriendschap die hij met Javier heeft. Alles is geregeld, de locatie, de data, wie wat regelt. Nu is er ruimte voor ontspanning. Een goed glas rum en een overvloedige maaltijd. Een sigaar.

De vrouw drinkt en rookt als een kerel, stevig. Ze is lang en gespierd, met kleine borsten. Javier laat zijn handen over haar naakte rug glijden.
‘Dus … wat ben je nu echt … Een meesteres, een slavin, een deurmat …?’
Ze lacht en klimt op zijn schoot. ‘Niets en alles beste Javier, wat jij wilt dat ik ben.’
Zijn vingers duwen stevig in de huid van haar billen en sturen haar met haar kut net boven zijn eikel.
‘Ik wil alleen maar neuken … Wij willen alleen maar neuken. Geen betere manier om een zakelijke deal te bekrachtigen.’

De vrouw kijkt uitdagend over haar schouder. ‘Ja, jij ook Dimitri?’

Seth kijkt met toegeknepen ogen naar de twee mensen op de bank tegenover hem en neemt een slok van zijn rum. Hij knikt. Dimitri ook. De meeting over extravagante feesten voor mensen met speciale wensen, heeft het duistere beest in hem wakker gemaakt en als dat eenmaal wakker is, valt het moeilijk terug te stoppen, niet zolang het niet krijgt wat het verlangt. Het beest dat hij Dimitri is gaan noemen, weet wat er te koop is en in één oogopslag ziet hij wie het verkoopt. Hij zag het ook in Javier, die heeft eenzelfde beest, al wordt deze zelden teruggestopt in zijn kooi. Javier laat het vrij en volgt de dierlijke, soms zelfs sadistische en mensonterende verlangens.

De vrouw laat zich langzaam zakken en Seth ziet hoe het harde vlees van zijn vriend zich in haar hete vlees begraaft en glanzend door haar vocht weer tevoorschijn komt. Javier stoot met zijn heupen, dieper en harder. De vrouw lacht en kreunt. ‘Ja zo, neem maar hoe je het wilt, hoe jullie willen …’
De blik in haar ogen lijkt op wat hij ook bij Donna ziet. Lust, maar dan zonder de onvoorwaardelijke liefde, zonder het verlangen naar voor altijd en voor eeuwig. De vrouw neemt en geeft wat er in het moment zit, morgen is er weer een ander, en ook een ander moment. Zoals het voor Donna vroeger was. Zoals het nooit meer zal zijn. Al haar momenten draaien om een en hetzelfde moment. Haar verbinding met Seth, een verbinding die er altijd is geweest, ook toen ze het nog niet wist.

Hij staat op, loopt naar de bank en knoopt zijn broek open. Javier trekt haar billen uit elkaar en biedt hem een open toegang tot haar strakke gaatje. Seth wacht niet op toestemming van de vrouw, plaatst zijn knieën aan weerszijden van Javier en eist dat ze zich nog meer opent, wat ze met een hese kreun doet. Ze heeft het vaker gedaan, hij glijdt zonder al te veel moeite bij haar naar binnen en voelt Javier aan de andere kant bewegen, bewegingen die hij in de tegengestelde richting overneemt zodat ze zich constant gevuld weet.

Hij heeft het vaker gedaan, met Javier, maar ook met anderen. Het staat los van Donna en wat hij voor haar voelt, wat ze voor hem is. Wanneer hij bij haar terug is, is Dimitri weer verdwenen. Terug in de kooi en geduldig wachtend tot hij weer losgelaten wordt.

Deze keer is het anders. Dimitri laat zich niet terugstoppen en neemt op een duistere manier bezit van hem, ook als hij terugkomt bij het huis en bij Donna. Hij vindt haar achter het huis, met alleen een wit schort om haar naakte lichaam en tranen op haar gezicht. Dimitri ziet haar kwetsbaarheid en haar pijn en brult woedend in zijn borst.
‘Waarom huil je?’
‘Ik weet het niet.’
Ruw pakt hij haar bij haar arm. ‘Dan zal ik je een reden geven, bukken!’
Hij is al in haar voor ze kan protesteren en zijn stoten duwen haar naar beneden, haar gezicht tegen de grond. Hij maakt het schort los en bindt haar ellebogen tegen elkaar. Ze zuigt hem dieper bij zich naar binnen, geil als ze meteen al is. Zijn handen graaien in de drabbige aarde onder haar en hij smeert de modder uit over haar rug, haar billen, in haar haren. Hij noemt haar een modderhoer en ze komt hem nog meer tegemoet. Ze schreeuwt en hij duwt haar gezicht tegen de grond, trekt haar omhoog en stoot dieper, duwt haar weer tegen de grond. Hij concentreert zich op zijn eigen ritme, zijn eigen genot. Het is wat ze is. Hoerig vlees voor zijn lust, alleen maar zijn eigen lust. Hij sist haar toe. ‘Hoertjes komen niet klaar Donna.’
Grommend laat hij zich op haar vallen en met zijn tanden in haar schouders wacht hij tot de schokken in zijn kruis wegtrekken.

Haar tranen zijn geoorloofd. Nu wel. Haar verlangen is enkel nog van hem, haar pijn en verdriet ook. Ze zucht diep en probeert haar armen los te krijgen.

‘Ik wil een kind van je Seth …’

Haar woorden jagen het beest terug in de kooi, haast met de staart tussen zijn poten, maar het duister blijft. De hitte maakt plaats voor ijzige kilte. Seth haalt diep adem en blaast sissend weer uit. Ze vergeet haar plek. Alweer vergeet ze haar plek.

Hij verdwijnt uit haar, komt omhoog en laat haar liggen met een besmeurd lichaam en haar ellebogen vast op haar rug. Ze worstelt zich omhoog. ‘Seth!’
Hij verdwijnt in de schuur en trekt de doek van het schandblok. Hij ziet haar hoofd door het grote gat, haar polsen in de kleinere. Haar straf omdat ze haar plek vergeet. Ze heeft niets te willen. Geen enkel verlangen dat los staat van wat hij wil.

Schreeuwend bonst ze op de deur, smekend dat hij haar toe moet laten, dat hij zich niet van af haar mag keren. Als in een trance staart hij naar het glanzende hout.
Hij zal het haar moeten vertellen. Wie hij is, wie hij echt is. Hij geeft haar wat ze nodig heeft, maar sommige dingen zal hij haar nooit kunnen geven. Sommige dingen mag ze nooit tegen hem zeggen.

Haar roepen en schreeuwen verzwakt, haar smeken wordt klein, steeds kleiner. Het licht dat door de kleine ramen naar binnen valt verandert van geel, naar oranje en dan uiteindelijk bleekwit als de maan het overneemt. Hij grijpt een jute zak van de haken van de muur en trekt de deur open. Hij grijpt haar zonder iets te zeggen en trekt de zak over haar hoofd,
‘Vond je dat lekker Putta? Behandeld worden als een ding, alleen voor mijn genot. Gebruikt worden als een hoer. De hoer die je bent?’
Ze schudt wild met haar hoofd en probeert zo de zak van zich af te schudden, hij knoopt het koord vast rond haar hals en haalt het loshangende schort van haar lichaam.
Ruw duwt hij haar naar het schandblok en hij legt haar hals tegen de plaat bij het ronde gat, haar polsen ernaast. Hij zet haar klem en klikt het werktuig vast zodat ze geen kant meer op kan en laat haar weer los.
‘Dit is jouw erfgoed Putta.’
Donna verzet zich en probeert het blok open te duwen. ‘Ik wil dit niet Seth!’
Hij lacht sarcastisch. ‘Maar ik wil het wel en wat ik wil is goed genoeg voor mijn hoertje.’
‘Nee! Niet op deze manier. Niet om wat ik … vergeet het. Vergeet wat ik zei!’
‘Wat zei je dan Putta?’

Hij dwingt haar de woorden te herhalen. Ze huilt. Gierende uithalen die diep uit haar borst komen. Door de jute zak heen grijpt hij haar haren.
‘Zeg het!’
Ze gilt. ‘Ik wil een kind van je Seth.’
Hij lacht en laat haar weer los. ‘Hoertjes krijgen geen kinderen, die zijn alleen maar wat ze moeten zijn.’
Zijn handen liggen rond haar borsten en hij duwt zijn nagels in haar vlees, overal over haar lichaam. Hij merkt haar, diepe halve maantjes in haar huid die zich langzaam vullen met helderrood bloed. Hij likt het weg met zijn tong en probeert zijn hele hand in haar opening te duwen, zonder acht te slaan op haar kreten van pijn.
‘Ik kan mijn hele hand in je stoppen Putta, alleen maar omdat ik het wil. Ik heb jouw toestemming niet nodig. Jij wilt een kind van me? Bewijs eerst maar eens dat je het waard bent.’

Abrupt laat hij haar weer los en terwijl hij naar haar geworstel kijkt komt Dimitri weer uit zijn kooi. Hij voelt hoe het beest toegang eist tot de man die hij ook is, die hij wil zijn. Het een staat niet los van het ander. Donkere lust en tedere liefde. Beestachtige liefde. Omdat het kan, omdat Donna het hem toe staat en er altijd meer van zal willen. Ook van Dimitri, juist ook van Dimitri

Seth laat haar alleen en verdwijnt in het huis, naar zijn werkkamer. Haar wanhopige schreeuwen en jammeren verdwijnt. Hij beantwoord mail en telefoontjes terwijl hij het beest toestaat bezit van hem te nemen. Het beest en de man, naast elkaar en allebei willen ze Donna, allebei op een andere manier.


Misschien kende je Seth al, misschien ook niet, maar nu hebben jullie in elk geval kennis met elkaar gemaakt en er is nog veel meer over hem te vertellen. Heb je de smaak te pakken en wil je meer over hem weten? Klik dan op onderstaande foto en laat je verleiden door mijn andere verhalen vol passie, erotiek en donkere verlangens.