Seizoen 5 …

donna-whtEen man van weinig woorden. Niet haar auto, die van hem. De donkergroene. Hij weet waar ze woont, parkeert tegenover het flatgebouw, loopt voor haar uit. Ze volgt, staat zwijgend naast hem in de lift, opent zwijgend de deur van haar appartement. Hij gebaart dat ze moet blijven staan, de lichten uit moet laten. Haar tas en camera’s zet hij op de eettafel. De camera die ij van haar had weggenomen neemt hij in zijn handen en hij maakt een foto van haar, met flits. Ze schudt haar hoofd, vertelt hem welke filter hij moet gebruiken voor mooie foto’s. Hij zoekt in haar tas, laat één voor één haar filters zien, kijkt hoe ze de juiste filter op de camera zet. Weer maakt hij een foto. De camera op de bank. Hij kleedt zich uit en ze kijkt naar zijn lichaam. Slank en pezig. Sterke armen en benen. Donzige beharing, weinig beharing.
Zijn handen bij de knopen van haar jas, de jas valt… een foto. De rits van haar jurk, de jurk valt… een foto. Hij stroopt haar panty naar beneden, laat hem op haar voeten liggen, op haar schoenen… een foto. Haar slipje ook op haar voeten… nog een foto.
De camera weer in haar handen. ‘Druk ze af, ik wil de foto’s…’
Donna ziet haar afbeelding schokkend uit de printer komen. Hij bekijkt de foto’s, kijkt naar haar gezicht, pakt de camera.
‘Nog meer, poseer voor me.’
Hij geeft aanwijzingen. Handen op je borsten, kijk in de camera… hij drukt af. Bukken, helemaal, je handen tussen je benen door… hij drukt af. Zittend op haar hurken, haar benen wijd. Ze kijkt naar hem op, in de camera. Hij kijkt door de camera en drukt af. Laat haar de foto’s printen, bekijkt ze lang, gaat met zijn vingers langs de afbeelding van haar lichaam, haar ogen, haar mond. Donna zegt niets, kijkt alleen maar naar de uitdrukking op zijn gezicht, de reacties van zijn lichaam. Spieren die zich spannen en ontspannen. Zijn erectie slinkt en groeit. Ze wil hem aanraken, strekt haar arm, haar hand op zijn been. Hij pakt haar pols, schudt zijn hoofd. Haar armen op haar rug, haar panty van de grond, om haar polsen, haar armen. Een zacht duwtje en ze ligt op de bank, op haar armen… nog een foto… Hij drukt hem zelf af, laat hem aan haar zien, duwt een kussen achter haar rug en kijkt naar haar. Zijn hand om zijn erectie. Tintelingen in haar lijf…

Bron foto: Gaisha