Wat is Gaisha?

gaisha-mid_FotorGaisha is een online verhalen platform, een saga. Geïnteresseerden kunnen zich gratis registeren en krijgen op die manier toegang tot de eerste twintig verhalen van Gaisha. Wanneer mensen meer verhalen willen lezen kunnen ze een abonnement nemen.
De verhalen gaan over verschillende personages die allen op hun eigen manier het pad van de erotische beleving en intimiteit bewandelen.

1 juli 2015 zijn we begonnen met de publicatie van het eerste seizoen. Een seizoen omvat veertig hoofdstukken (afleveringen). 1 september 2017 zijn we gestart met de publicatie van het 6e seizoen en is er een protagonist bijgekomen. De verhalen draaien nu rond vier vrouwen (Valerie, Donna, Zoë en Soumia) en één man (Seth). Elk personage heeft zijn of haar eigen verhaal, maar soms doorkruisen ze elkaar en soms spelen ze zelfs een kleine of grotere rol in het verhaal van de ander. Bijvoorbeeld het verhaal van Donna en Seth. Allebei hebben zij hun eigen verhaal, maar ze zijn ook belangrijk voor elkaar. Dat maakt het voor mij, als auteur, zeer uitdagend om aan de verhalen te werken en deze steeds meer diepgang te geven. Voor de lezer betekent het rijke verhalen, zonder dat deze verwarrend worden en niet meer te volgen zijn.

Ik schrijf voor Gaisha sinds het begin en ben verantwoordelijk voor de verhalen van alle personages. Juist doordat het om een verhalen-saga gaat en de personages elkaar tegenkomen, wordt hun geschiedenis steeds voller en krijgen de verhalen diepgang en betekenis. Hoewel de verhalen draaien om de erotische beleving, voert dit zeer zeker niet de boventoon. Ieder mens heeft dromen en verlangens en dit vormt de sleutel tot de reden van ons bestaan. Ook voor de personages van Gaisha.

Neem gerust een kijkje als je nieuwsgierig bent.

Meer informatie en nieuws rond en over Gaisha lees je hier