Glijmiddel en behang

Het flauwe licht van zijn bedlamp werpt een zacht schijnsel over de gebloemde lakens. Erik klapt zijn boek dicht en doet zijn leesbril af. Marja ligt op haar zij, met haar rug naar hem toe. Ze slaapt nog niet. Hij laat zijn hand onder de dekens glijden en streelt haar billen. Ze zucht, draait zich met een glimlach naar hem toe en pakt zijn hand.

‘Slaap lekker, lief.’

Hij knipt de lamp uit en gaat tegen haar aan liggen, zijn vingers trekken denkbeeldige lijnen over haar lichaam en verbinden de sproeten die hij nu niet kan zien, maar waarvan hij weet dat ze er zijn.
Marja zucht nog een keer.

‘Welterusten Erik.’

Zijn vingers staken hun strelende ontdekkingstocht. De beginnende zwelling in zijn pyjamabroek verdwijnt. Hij gaat op zijn rug liggen.

‘Marja?’

Haar ja klinkt vermoeid. Hij laat zijn hand in zijn broek glijden en aait zijn slappe lul. Hij is niet echt geil, maar hij heeft wel zin. In haar warme vlees, niet in zijn eigen hand.
Hoe lang is het geleden? Maanden. Ergens is hij gestopt met bijhouden. Het leek zo kinderachtig.
Het leven slokt haar op. Hem ook. Werk, kinderen, huishouden, de zorg om ouders. Ze zegt zo vaak dat ze blij is dat ze eindelijk ligt. Hij ook.

Ze mag blijven liggen, hoeft alleen maar haar benen te spreiden.

Zijn hand beweegt steviger en hij groeit weer. Haar zachte, hete kutvlees rond zijn nu kloppende lul. Ze mag zelfs gewoon blijven slapen, ze hoeft niet mee te doen.

Het kloppen stopt en hij schudt zijn hoofd. Hij wil wel dat ze meedoet. Hij wil dat ze het ritme volgt, met haar benen rond zijn heupen en haar vingers diep in zijn rug en billen. Hij wil haar voelen.

Het is te lang geleden.

Erik gaat weer tegen haar aanliggen. Ze mompelt en duwt haar rug tegen zijn borst.

Liefde is fijn, maar waar is de lust gebleven?

Hij zucht diep.

‘Het is maar saai in de slaapkamer, vind je ook niet?’

Marja humt bevestigend. Ze hoort zijn stem, maar niet wat hij zegt. Ze slaapt al.

*

De dagen gaan zoals ze altijd deden. Het ritme blijft onveranderd. Werk, kinderen, huishouden, zorg om ouders en slapen. Met daar tussendoor de dingen die het onthouden niet waard zijn. Totdat die ene vrijdag een streep door de routine trekt.

Erik komt thuis uit zijn werk, moe en niet bijzonder blij met het weekend. Het huis is stil. Geen ruzie uit de woonkamer van de kinderen. Geen pannen op het vuur. Geen vermoeid ogende Marja die hem een haast plichtmatige zoen geeft. Hij blijft staan, zijn jas nog aan, zijn tas in zijn hand en luistert. Van boven komt zachte muziek. Halverwege de trap roept hij.

‘Marja?’

‘Hier!’

In de slaapkamer brandt een felle lamp en de vochtige hitte komt hem tegemoet als hij de deur verder openduwt. De ramen zijn beslagen. Over het bed ligt een plastic zeil, aan het voeteneind staat een langwerpige tafel op hoge poten. Marja staat op een trapje. In haar handen heeft ze een lange lap, vochtig papier. Haar wangen zijn rood en haar ogen glanzen. Erik kijkt om zich heen. De helft van de muren is bekleed met scheef, bobbelig behang in warme tinten. Zijn verbaasde vraag is totaal overbodig.

‘Wat ben je aan het doen?’

Ze lacht. ‘Ik nam vandaag vrij, de kinderen zijn het weekend bij mijn zus. Bestel jij wat te eten, dan doe we de rest samen.’

Een beetje geërgerd trekt hij zijn jas uit. ‘Maar waarom? Wat was er in godsnaam mis met het oude behang?’
Met opgetrokken wenkbrauwen kijkt ze hem aan. ‘Je zei het laatst zelf. Het is maar saai in de slaapkamer. Straks niet meer. Bestel Chinees. Ik heb me toch een trek!’

Zijn ergernis groeit met iedere stap die hij weer naar beneden loopt. Denkt ze nou echt dat hij bedoelde dat …?

Hij gebruikt de app om eten te bestellen en gaat met een biertje aan de keukentafel zitten.

Erik zit al aan zijn tweede biertje als het eten wordt bezorgd en Marja beneden komt. Met een glas wijn schuift ze aan en ze schept haar bord vol. Gulzig begint ze te eten. Erik volgt haar bewegingen en hoort amper wat ze zegt. Ze is anders. Levendig en sprankelend. Zoals ze ooit was, voor het leven haar opslokte.

Hij opent zijn mond om iets te zeggen, doet hem weer dicht als Marja hem ondeugend aankijkt en een hap neemt. De blik in haar ogen raakt hem ergens in zijn kruis. Ook dat is nieuw. Hij grijnst een beetje onnozel en wil haar hand pakken. Marja schuift haar bord aan de kant en staat op.
‘Ik plof. Schiet je op? Ik kan wel wat hulp gebruiken …’

Met die woorden trekt ze haar sweater uit. Ze draagt geen beha. Over haar schouder kijkt ze hem aan. ‘Het is zooo warm boven …’
Ze loopt langzaam, uitdagend en met wiegende heupen. Haar borsten deinen mee, vrij van de lagen stof waarmee ze zich soms lijkt te willen verstoppen. Erik eet snel, zonder iets te proeven. Plotseling is zijn keel droog. Met een paar grote slokken spoelt hij de smakeloze hap weg. Hij struikelt over zijn eigen voeten als hij naar boven rent.

Marja staat bij de hoge tafel en smeert met trage bewegingen het behang in met de dikke lijm. Erik kan zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Waren ze altijd zo vol? Zo rond?
Net naast haar tepel zit een dikke klodder en omdat hij nog steeds niet zo goed weet wat hij moet zeggen of doen, wijst hij er naar. Marja giechelt en smeert het uit over haar huid.
‘Net sperma … Dikke klodders sperma.’

Zo was ze. Altijd ondeugend, altijd in voor een lolletje, meestal een geil lolletje. Het verdween toen in nog geen zes jaar tijd drie kinderen kwamen. Kinderen die ze allebei wilden.

Marja schiet in de lach als ze zijn gezicht ziet. ‘Oh, kijkt niet zo raar. Je had gelijk. Het is saai en niet alleen in de slaapkamer. Wij zijn saai. Ik ben een duffe kloek geworden en jij …’
Ze zet een hand op haar heup, pakt de borstel uit de emmer met plaksel en slaat in zijn richting. Dikke, lobbige druppels belanden op zijn colbert en in zijn haar. Ze giert het uit.

‘Jij hebt teveel kleren aan. Kom je me nou nog helpen of hoe zit dat!’

Ze smeert nog een laag plaksel over het behang. Overdreven rekt ze zich uit, haar buik en borsten raken het papier. Nog meer lijm op haar huid. Erik trekt zijn colbert en shirt uit en wil achter haar gaan staan, maar ze huppelt bij hem weg. ‘Niks ervan, eerst het behang, anders gebeurt er niks meer.’
Ze vouwt de besmeerde baan dubbel en legt een tweede op de tafel. ‘Nu jij, en niet te zuinig.’

Terwijl hij een dikke laag lijm over het papier verdeelt, trakteert Marja hem op een striptease. Langzaam stroopt ze haar broek van haar billen, over haar heupen, langs haar dijen. Ze draagt een zwart, kanten slipje dat hij niet eerder heeft gezien en als ze zich bukt om de broek van de grond op te rapen ziet hij het open kruisje. Zijn lul groeit in luttele seconden naar maximale dikte en hij kreunt zacht. Marja gaat met haar tong langs haar tanden.

Met de dubbelgevouwen strook behang klimt ze op het trapje. Erik kan zijn ogen niet van haar afhouden. Op deze vrouw werd hij jaren geleden verliefd. Speelse, ondeugende Marja en net als vroeger brengt ze zijn bloed weer tot het kookpunt. Ze draait en lonkt, nodigt hem uit om bij haar te komen, maar slaat plagerig zijn handen van zich af als hij gehoor geeft aan haar stille, uitdagende roep.

‘Nee-hee, eerst het behang.’

Ze rekt zich uit, haar armen boven haar hoofd. Ze moet op haar tenen gaan staan om het behang hoog tegen de muur te drukken. De strook valt in de lengte naar beneden. Ze giechelt.

‘Geef me die andere borstel even aan wil je.’

Hij pakt de borstel en laat de prikkelende haartjes langs haar voeten glijden, omhoog via haar kuiten en de binnenkant van haar dijen tot aan de opening in haar broekje, en weer terug. Ze kijkt hem aan. De blik in haar ogen moedigt hem aan en hij streelt haar met het gereedschap. Stevig, zachter als hij ziet dat de huid van haar benen op het materiaal reageert. Marja staat nog steeds met haar armen boven haar hoofd. Ze zoekt steun bij de muur en schudt haar hoofd.

‘Nee, doorgaan, steviger …’

Ze kreunt zacht als de borstel haar broekje raakt, bijt op haar lip als hij het ding weer naar beneden laat glijden. Haar ademhaling gaat sneller. De behangstrook zakt een beetje naar beneden. Erik pakt haar enkels.

‘Let op het behang, Marja!’

Hij geeft haar de borstel, pakt de liniaal die ze heeft gebruikt voor het afmeten en laat deze met zachte tikjes op haar huid terechtkomen. Ze duwt haar billen naar achteren als hij hoger komt en kreunt.

Ze leunt nu met haar ellebogen tegen de muur en zet één voet op een lagere trede. De strook behang blijft nog even plakken en valt dan met een plof op de grond. Erik kijkt omhoog. Hij ziet haar kutje. Het roze vlees staat open en hij duwt de top van zijn wijsvinger bij haar naar binnen. Marja schokt met haar heupen. Erik grijnst.

‘Hoe zit het nu met het behang?’
Ze hijgt zacht. ‘Fuck dat behang, laat het me voelen, je vingers. Alles …’

Hij vingert haar, een beetje, maar genoeg om haar ademhaling nog meer te versnellen. De liniaal landt op haar billen, eerst aarzelend, maar als ze hem hijgend aanspoort, zekerder. Onder het zwarte kant ziet hij haar huid langzaam verkleuren. Van licht- naar donkerroze. Ze beweegt, draaiend, op en neer zodat zijn vingers dieper bij haar naar binnen glijden. Heel even geeft hij toe, dan laat hij haar los en gaat met een stoïcijns gezicht verder met het insmeren van het behang. Marja komt van het trapje af. Haar borst gaat snel op en neer en de blik in haar ogen is heet. Ze gaat door haar hurken en knoopt langzaam zijn broek los. Erik reageert niet op haar handen, zelfs niet op haar warme ademhaling door zijn boxer, maar als ze ook die van zijn heupen trekt, springt zijn lul enthousiast tevoorschijn. Zijn hart mist een aantal slagen als ze hem zonder pardon helemaal in haar mond neemt en stevig begint te zuigen. Het duurt maar even, veel te kort naar zijn zin. Ze komt weer omhoog en duwt zich tegen zijn naakte borst. Hij voelt haar harde tepels en laaft zich aan haar vochtige lippen.

Voor hij erop bedacht is, heeft ze haar handen in de emmer met plaksel gedoopt en smeert ze het koude goedje uit over zijn borst. Erik hapt naar adem en probeert tevergeefs de druipende drab weg te houden bij zijn kruis. Marja lacht ondeugend.

‘Glijmiddel, lekker glibberig …’

Hij kijkt naar het slijmerige goedje dat langzaam over zijn lichaam naar beneden glijdt, pakt haar pols en steekt op zijn beurt zijn hand in de emmer. Het spul is dik en kil. Kleine klontjes bewegen langs zijn vinger en hij kijkt Marja streng aan.

‘Je hebt niet goed geroerd …’

Ze trekt zich los, laat zich op het plastic op het bed vallen en spreidt haar armen en benen.

‘Straf me maar, dompel me onder. Helemaal. Laat me ieder klontje voelen!’

In zijn korte aarzeling denkt hij heel even aan de troep die het zal geven en de onafgemaakte muren. Zijn handen lijken een eigen leven te leiden. Hij pakt de emmer, stapt uit zijn broek en klimt op het bed. Schrijlings gaat hij over Marja heen staan. Ze reikt omhoog naar zijn ballen en begint ze zachtjes te kneden. Er valt een klein straaltje lijm op haar buik. Giechelend duwt ze haar borsten omhoog.

‘Alles! Ik wil alles! Ik heb altijd al een spermabad gewild!’

Erik mompelt zacht. ‘Sperma heeft geen klontjes …’
Sissend haalt hij adem. Marja heeft haar greep rond zijn ballen verstevigd en kijkt hem dwingend aan. ‘Doe het …’

Hij kantelt de emmer. Een dikke straal valt over haar heen en de lijm bedekt even haar bovenlichaam voor het langs haar flanken op het plastic zeiltje druipt. Erik zakt door zijn knieen, zijn eikel bij haar mond. Ze hapt en slokt hem naar binnen, slaakt kreetjes in haar keel als hij de volledige inhoud van de emmer langzaam over haar leeggiet. De emmer valt op het bed en met palmen van zijn handen draait hij rondjes over haar huid. Een massage, een lijmmassage. Voorzichtig kruipt hij over haar heen, zijn borst op haar buik. Naast glibberig, wordt het nu ook heel plakkerig en bij zijn kruis begint het te jeuken. Hij wil omhoog komen, Marja slaakt een hoge kreet en duwt hem van zich af.

‘Fuck! Het zit in mijn ogen en in mijn mond! Gadverdamme …!’

Ze krabbelt overeind en zoekt op de tast naar iets om haar gezicht mee af te geven. Erik krabt. De lijm heeft nu ook zijn eikel bereikt en de jeuk is ondraaglijk. Al krabbend pakt hij haar hand en trekt hij haar mee naar de badkamer. Ze vloekt als ze haar tenen stoot. Ondanks de jeuk grinnikt hij.

‘Hoe hard je ook wenst dat het een spermadouche is, het blijft behangplaksel en dat is geen glijmiddel.’

Onder de warme stralen van de douche verdwijnt de jeuk en spoelt Marja de lijm uit haar ogen en mond. Giechelend stapt ze uit haar slipje.

‘Misschien heb ik toch liever een gewone douche.’

Door het water wordt de lijm nog glibberiger. Sensueel duwt ze zich tegen hem aan en langzaam begint ze hem af te trekken. Hij laat zijn hand tussen haar benen glijden. Ze kijkt naar hem op.

‘Maar je moet toegeven, saai was het niet.’
Hij knikt. ‘En nu?’

De bewegingen van haar hand worden steviger. ‘Nu ga je me neuken en volspuiten met jouw echte, hete sperma. Daarna gaan we naar een hotel en morgen bel ik een klusjesman. Ik kan helemaal niet behangen.’


De opdracht voor de prikkelzinnen bijeenkomst van 24 november is ‘Huiselijke seksspeeltjes’ Hieronder vind je alle verhalen geschreven voor dit thema.

1 reactie

  1. Erwin

    Grappig, geil, ondeugend maar toch zo bekend.
    Dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: