Wouter loopt met grote stappen voor Louisa uit en het kost haar moeite hem bij te houden op de hakken die ze draagt.
‘Wacht, niet zo snel.’
Pas bij de deuren van de lift blijft hij staan en een beetje driftig drukt hij op de knop. Zijn ogen zijn fel als hij Louisa aankijkt.
‘Jij zei dat hij wilde …’
Louise zoekt steun bij de muur om haar brandende voeten wat soelaas te geven. ‘Ik zei dat ik dacht dat hij wilde ja en hij vindt me geil, nog steeds …’
Ze houdt haar mond als de lift opengaat en twee mannen in pak naar buiten stappen. Ze geven Wouter een knikje en kijken dan wat verwonderd en nieuwsgierig naar Louisa. Ze trekt aan de zoom van haar rok en stapt verlegen de lift in. Met een kleur wacht ze tot de deuren weer dichtschuiven.
‘Dit is geen geschikte kleding voor op het werk.’
‘We zijn ook niet op het werk.’
‘Dat weten zij niet …’
Wouter komt dicht bij haar staan en duwt zijn hand onder haar rok tussen haar benen.
‘Dat kan me niet schelen. Als ik wil dat jij eruit ziet als een hoer, dan zie je eruit als een hoer, wie er ook in de buurt is en waar we ook zijn. Is dat duidelijk? Raymond slaat af wat voor het grijpen ligt, hij heeft niet door dat jij van mij bent en dat ik alleen maar jouw gulle gever ben.’
Haar ogen worden glazig als zijn vingers langs de stof van haar slipje bij haar naar binnen glijden en ze gaat met haar tong langs haar lippen. Wouter grijnst.
‘En je vindt het maar wat geil.’
Ze kreunt als hij zijn vingers diep in haar beweegt en duwt haar gezicht tegen zijn schouder.
‘Ik vind het geil omdat jij het geil vindt.’
‘Niet jokken. Je ben altijd al een geil wijf geweest, ook voor je met mij was. Je hebt het me zelf verteld. Die kroeg waar je kwam en de mannen daar?’
‘Dat was anders, met jou is het anders …’
Wouter lacht en trekt zijn vingers terug als de lift tot stilstand komt en de deuren weer openschuiven. Hij pakt haar hand en trekt haar achter zich.
‘Het is precies hetzelfde en je bent botergeil. Je wil dat ik het afmaak, maar iemand anders zou het doen vandaag. Welke kroeg was dat?’
‘Waarom wil je dat weten?’
‘We gaan er naar toe, vanavond. Ik wil wel eens zien welke mannen dat zijn.’

Louisa protesteert, maar Wouter negeert haar. Zijn verlangen zit diep en donker in zijn lichaam en deze keer is hij niet op zoek naar een verlossing, misschien later, veel later. Als het Raymond niet kan zijn, dan een andere kerel, het is hem om het even en hij wil het vandaag. Het kan hem niet schelen hoe en met wie. Wouter weet dat hij alles van haar kan vragen en vandaag voelt hij zich een gulle gever. Louisa wil het ook, ook al zegt ze dat ze het alleen voor hem doet. Hij wil haar zien als ze door een ander geneukt wordt. Misschien dat hij dan eindelijk zijn boosheid om de breuk met Soumia een beetje los kan laten.

*

In de kroeg is het warm en de muziek staat hard. Het valt welkom over hem heen en hij schudt met zijn arm om zich van de grip van Louisa los te maken.
‘Stel je niet zo aan, dit is jouw stek. Je oude stek.’
Hij lacht als ze hem vast blijft houden en sleept haar mee naar de bar. Louisa durft niet goed om zich heen te kijken. Ongetwijfeld zitten er bekenden en hoewel ze zich vaak genoeg heeft voorgesteld dat ze Wouter hiermee naar toe zou nemen, dit scenario was er niet eentje van. Ze had bewondering willen oogsten en jaloezie. Zij, Louisa, met een knappe, charmante man aan haar zijde. Ze hoeft niet te kijken om te weten dat de ogen net als toen zijn. Lacherig, medelijdend of hongerig, afhankelijk van de eigenaar. Haar jurk zit te strak en heeft een diepe decolleté en het rokje is kort. Te kort om zonder slipje te dragen. Ze durft zich amper te bewegen en loopt dan ook stijf met Wouter mee naar de bar. Hij klopt op een kruk.
‘Kom op, een beetje losser. Ik ben bij je. Wacht, we gaan daar zitten, in die hoek, misschien voel je je dan wat vrijer.’
Hij roept de barman en Louisa kijkt voorzichtig om zich heen. Ja hoor, één, twee … drie bekende gezichten, ogen die haar brutaal opnemen, een glas dat naar haar geheven wordt. Wouter volgt haar blik.
‘Die? En die ook? Hm, ik zal straks eens een praatje gaan maken, eens zien wat ze zich nog van jou herinneren.’ Met een ondeugende grijns zet hij een glas wijn voor haar neer. ‘Heb je de plug?’
Louisa knikt. ‘In mijn tas.’
‘Goed zo, ik ga even naar het toilet.’

Hij bluft. Ze weet het zeker. Raymond was misschien een ander verhaal, omdat ze hem al kennen, maar Wouter zou nooit zomaar …
Ze volgt hem met zijn ogen en schrikt als hij inderdaad hier een daar een praatje maakt en naar haar wijst. Hij knikt, lacht en loopt verder, maakt nog een praatje en verdwijnt dan in het herentoilet. Als een van de bekende gezichten langzaam haar kant op komt, pakt ze haar telefoon en doet ze alsof ze druk bezig is. Ze weet het niet meer. Hij ging met haar mee naar huis, dat wel, maar ze kan zich zijn naam niet herinneren en al helemaal niet wat ze met hem deed, of hij met haar. Er waren zoveel gezichten. Veel te veel gezichten. Omdat ze zich eenzaam voelde, omdat het haar een goed gevoel gaf. Omdat … Ze schudt haar hoofd. Ze is met Wouter en nu is het anders. Het is een spel, tussen hun samen, niet omdat ze eenzaam is, maar omdat het spannend is. Daarom. Wouter zal niet tegen haar kunnen zeggen dat ze saai is. Ze doet alles voor hem. Alles wat hij wil.

Pas bij het derde wijntje ziet Wouter dat ze zich een beetje ontspant en loskomt. Hij plaagt haar, fluistert geile woordjes in haar oor en streelt de binnenkant van haar benen. Ze moet nog losser. Net zo los als ze vanmiddag bij Raymond was en net zo gretig.
‘Zin in een spelletje Louisa?’
Ze knikt. Haar wangen zijn rood en haar ogen glanzen een beetje door de wijn. Hij knijpt in haar bovenbeen en wenkt iemand aan de andere kant van de bar. Louisa volgt zijn blik en giechelt dan zenuwachtig.
‘Ik ken hem!’
‘Precies en hij kan zich jou ook nog heel goed herinneren.’
‘Ik weet zijn naam niet meer.’
‘Niet belangrijk. Ik heb mezelf voorgesteld als de gever die ik ben en verteld over jou. Hij staat er wel voor open. Geef je tas.’

Ze geeft hem haar tas, maar verliest de andere man niet uit het oog. Ze wil weten wat Wouter tegen hem gezegd heeft, wat hij hem misschien wel beloofd heeft en de nerveuze spanning in haar buik groeit.
‘Wat ga je doen?’
Ze schrikt als Wouter de zilveren plug uit haar tas haalt en hij kijkt haar met een donkere blik aan.
‘Een spelletje toch?’
De man staat nu achter hem en Wouter lacht zacht.
‘Mijn meisje kan hele leuke kunstjes, zien? Omhoog Louisa.’

De geluiden om haar heen vervagen en ze giechelt nerveus als ze de blik van de andere man ziet. Ze herkent de blik. Het is net als toen. Dronken geilheid. Lust omdat Louisa het met iedereen doet en zichzelf elke keer weggeeft. Ook nu nog, maar ze wil het. Wouter wil het en voor Wouter is ze geil, en spannend. Een hoer zelfs als hij dat wil.

Tegen de sporten van de barkruk duwt ze zichzelf een beetje omhoog. Wouter schuift haar rokje over haar billen en duwt de plug stevig in de zitting van de kruk. Zijn ademhaling gaat snel, nog sneller dan die van haar zelf.
‘Zo ja.’
Hij maakt zijn vinger nat, duwt hem een stukje in haar strakke gaatje en kijkt haar aan.
‘En nu zitten, neem een slok van je wijn, je wilt niet opvallen. Eén toeschouwer is voorlopig genoeg.’

Ze pakt haar glas en gaat langzaam weer zitten. Wouter stuurt de plug en ze voelt de koude punt, eerst een beetje, dan helemaal en voorzichtig laat ze zich over het metaal zakken, tot ze weer bijna op de kruk zit. Wouter geeft hem een laatste duwtje en soepel voelt ze hoe haar spier zich weer rond het dunste stukje sluit. Ze zucht en trilt. Wouter drinkt zijn glas leeg en kijkt de man aan.
‘Ooit een vrouw geneukt met zo’n ding in haar kont? Nee? Dan is dit je geluksdag, als je wilt. Kom Louisa. We brengen je naar huis.’

Thuis schenkt hij wat in voor Louisa en de man en hij laat haar een beetje door de kamer dansen. De drank begint zijn werk te doen en als altijd wordt Louisa dan vrij en vreselijk geil. Dat er nu een andere man bij zit maakt daar geen verschil in. De man zelf is stil. Hij volgt de bewegingen van Louisa met toegeknepen ogen, net als in de kroeg, toen hij toe keek hoe de plug langzaam in haar kontje verdween. Wouter geniet van de macht die hij heeft op allebei. Als hij nu zegt dat hij van gedachten is veranderd, kan niemand het hem kwalijk nemen, maar hij verandert niet van gedachten. Ze nemen alleen maar grotere proporties aan en worden nog perverser. Als ze dit voor hem doet dan doet ze alles, echt alles en hij weet dat er veel mogelijk is. Veel meer dan er nu in zijn hoofd zit. Als Soumia het hem niet wil vertellen dan bedenkt hij zijn eigen manier en die is niet netjes en voorzichtig, zoals die van haar misschien was geweest. Hij kan ook een Meester zijn en Louisa zijn lustslet. Ze is al zijn lustslet. Dat werd ze toen ze zich door Raymond liet neuken.

‘Op de salontafel Louisa, op handen en knieën. Je tieten uit je jurk en je kont omhoog.’
Ze doet het, giechelend en een beetje onhandig stelt ze haar vlees tentoon. Haar grote, witte billen met het roze hart in het midden, steken gewillig in de lucht en Wouter ziet dat ze nat is. Drijfnat. Hij staat op en loopt richting de keuken, maar draait zich bij de deur om naar de man die met open mond naar de vrouw op de tafel kijkt.
‘Ze is helemaal van jou vriend en ze is er klaar voor.’
Hij verdwijnt en blijft aan de zijkant van de deur staan. Hij hoort het geruis van stof, voetstappen, een rits die opengaat. De man mompelt.
‘Die vent van jou is niet goed wijs, maar tjezus, wat is dit vreselijk geil.’
Louisa hijgt. ‘Toe maar geile beer. Pak me maar, neuk me hard en … oh!’

Haar kreten en het zachte gehijg van de man lokken hem weer uit de keuken en hij beweegt zich om de salontafel heen zodat hij het gezicht van Louisa kan zien. Haar borsten schommelen wild op het ritme van de stoten tegen haar billen en haar ogen draaien een beetje weg elke keer als de man weer diep in haar komt. Wouter voelt zijn eigen lust groeien en komt voorzichtig dichterbij om de man niet uit zijn ritme te halen. Hij fluistert zacht.
‘Zeg dat hij je vol moet spuiten hoer. Zeg dat je zijn zaad wil voelen.’
Louisa kreunt en herhaalt de woorden jammerend.
‘Doorgaan, ja. Spuit me vol, spuit mijn geile kutje vol met je dikke zaad. Ik wil je voelen!’

De man gaat sneller, hijgt sneller en begint dan diep vanuit zijn borst te grommen. Spastisch duwt hij zijn vingers in het weelderige vlees van haar billen en Wouter weet dat het klaar is. Veel sneller dan hij had gewild.

Zodra de man zijn zaad heeft geloosd, is ook zijn ergste geilheid verdwenen. Wat beschaamd trekt hij zich terug en onhandig maakt hij zijn broek weer vast. Louisa wil omhoog komen, maar Wouter houdt haar tegen.
‘Nee, blijven zitten!’ en tegen de man. ‘Ik zal je even uitlaten. We hoeven er verder geen woorden aan vuil te maken.’

Meer is het niet. Het ging om het neuken, zien hoe een ander zich aan het overvloedige vlees van Louisa tegoed doet, weten dat ze een ander geil genoeg maakt om haar helemaal vol te spuiten. Ze is van Wouter, maar Wouter is nooit krenterig geweest. Hij deelt graag en is een gulle gever.

Terug in de kamer gaat hij bij het hoofd van Louisa staan en opent hij zijn broek.
‘Mond open.’
Ze doet, zonder aarzelen en hij stoot zichzelf tussen haar lippen en in haar keel. Met zijn ogen dicht denkt hij aan Soumia en terwijl hij zich met ferme stoten naar zijn eigen hoogtepunt helpt, vertelt hij haar in gedachten wat hij Louisa vandaag heeft laten doen.


Misschien kende je Soumia, Wouter en Louisa al, misschien ook niet, maar nu heb je in elk geval kennis gemaakt en er is nog veel meer te vertellen. Heb je de smaak te pakken en wil je meer van hen weten? Klik dan op onderstaande foto en laat je verleiden door mijn andere verhalen vol passie, erotiek en donkere verlangens.