Allereerste boek

10616192_841639729188344_2746892630447414353_n‘Ik mis mij’ (ISBN: 9789402209792) is mijn eerste boek en uitgegeven bij de POD – uitgeverij Boekscout. De eerste keer dat ik te maken kreeg met het proces rond het uitgeven van een boek en ontdekte dat een boek schrijven nog maar het begin is.
Erg leuk om te doen zeer zeker, dus het smaakte naar meer.

Mijn schrijfstijl en waar ik over schrijf zijn inmiddels erg veranderd, wat dat betreft merk ik dat ik ben gegroeid en hoewel ik me een beetje heb gedistantieerd van dit project, wil ik het mijn volgers niet onthouden. Ik speel met de gedachten om dit hele verhaal ooit eens stevig onder de loep te nemen en het helemaal te herschrijven, want als ik heel eerlijk ben; Het is te groot en geeft mij bij teruglezen zeer regelmatig kromme tenen. 😉 Wat natuurlijk een goed teken is, want het betekent dat ik sindsdien erg veel heb geleerd. Soms mis ik het schrijven aan een compleet boek wel, maar op dit moment vind ik korte verhalen en hoofdstukken simpelweg leuker om te doen.

Een korte samenvatting;
Gedane zaken nemen geen keer, dat is een feit. Niet als je Lisette Eykman heet. Loslaten is nooit haar sterkste kant geweest. Zolang ze weet heeft ze een diep verlangen haar leven met iemand te delen. In haar onzekerheid gaat ze ver om aan de wensen van een mogelijke liefde tegemoet te komen en ze komt hierdoor steeds verder van zichzelf af te staan. Wanneer ze onverwacht afscheid moet nemen van een belangrijk stukje in haar leven, is ze helemaal niet meer in staat voor zichzelf te kiezen, dit met alle gevolgen voor zichzelf en haar omgeving.

Voor de geïnteresseerden, het boek is hier te bestellen.