Ze neemt de bus naar de andere kant van de stad en komt langs de uitgebrande winkel van Zoë. Ze vraagt ze af hoe het met haar gaat en of ze al een ander pand heeft. Ze herinnert zich plotseling dat ze haar heeft aangeboden te helpen. Ze zou foto’s kunnen maken voor een artikel in de krant, misschien zelfs in de gemeentegids. Dan heeft ze haar camera’s nodig. Haar camera’s zijn bij Seth.
Zoë was niet bij die man en vrouw op de begrafenis. Donna dacht dat het een drie-éénheid was. Een man, twee vrouwen. Ze hoorden duidelijk bij elkaar. Misschien toch minder dan ze dacht. Niets is wat lijkt. Seth is ook niet wie hij lijkt.
Bij de eindhalte stapt ze uit en ze loopt langs donkere etalages. Ze komt hier zelden. Het is nieuwe gedeelte, het moderne centrum. Te strak en te glanzend. Het ademt geen sfeer uit. Ze zou hier geen mooie foto’s kunnen maken en de mooie mensen wonen in het oude gedeelte. Mensen met echte gezichten.

Donna blijft staan voor een café. Wanneer de deur opengaat en mensen naar buiten komen, waait de muziek haar tegemoet. Het is moderne muziek. Ze kijkt door het raam. Er zitten mensen aan de bar en aan kleine tafeltjes. Achterin de ruimte is een kleine dansvloer. Niemand danst. Donna gaat naar binnen. Vreemde gezichten met lege ogen kijken even op. Niemand is in haar geïnteresseerd. Ze gaat aan de bar zitten en bestelt een Margarita. Haar tas hangt ze aan een haakje onder de bar. Ze negeert de impuls haar telefoon te pakken om te zien of Seth haar nog steeds probeert te bellen.
Haar nieuwe leven begint hier. Nieuwe gezichten die haar nog niet kennen. Ze kan hier anoniem zijn en veilig. Niemand weet wie ze is.
Ze drinkt haar glas leeg en bestelt een tweede. De barvrouw knikt vriendelijk naar haar.
De muziek staat hard en Donna vindt de klanken niet mooi. Het is geen ritme waar ze op zou kunnen dansen en ze wil dansen. Ze wenkt de barvrouw. ‘Heb je ook dansmuziek?’
‘Dance?’ De stem van de vrouw probeert schel boven de muziek uit te komen.
‘Nee, dans. Salsa, of Meringue.’
De vrouw knikt en drukt op de knoppen van een groot apparaat. ‘Komt eraan dame.’
Donna bestelt haar derde glas en voelt de alcohol warm door haar bloed stromen, de ritmische klanken van de muziek voegen zich erboven op en haar lichaam herkent het gevoel. Ze doet haar jasje uit en staat op. Ogen volgen haar als ze naar de dansvloer loopt. Het zijn flashbacks uit een ver verleden. Bekeken worden in lust en verlangen. Leeg, maar veilig en zonder pijn. Ze duwt de ogen van Seth uit haar hoofd als ze langzaam begint te bewegen. Seth past niet bij dit gevoel.

Het ene na het andere ritmische nummer wordt afgespeeld en Donna danst zoals ze altijd heeft gedaan, zonder te stoppen. Ze beweegt op de klanken van de muziek en draait met haar lichaam. Kronkelend, bijna alsof ze aan het neuken is. Ze voelt dat mensen naar haar kijken en stelt zich met haar ogen dicht voor hoe ze eruit ziet. Haar haren wild voor haar gezicht en haar huid vochtig glanzend door het laagje zweet. Ze is haar eigen centrum en wat eromheen is bestaat niet meer. Geen pijn, geen verdriet en geen verraad. Ze is simpelweg haar lichaam, een dans van vuur en vonken.

Ze hijgt een beetje als ze weer aan de bar gaat zitten. Er staat een glas Margarita voor haar klaar en ze kijkt de vrouw achter de bar vragend aan. Die haalt haar schouders op en knikt naar de achterste hoek van het café. Donna kijkt. Een silhouet in de schaduw steekt een glas naar op. Donna knikt, proost met de onbekende en neemt gulzig een slok. Haar keel is droog.
Ze glimlacht als de silhouet zich los maakt uit de schaduw en naar haar toe komt lopen. Ze is het spel nog niet verleerd. Er komt altijd wel iemand op haar dansen af.
De man komt naast haar zitten. ‘Dat was een opwindende dans.’
Donna heeft hem niet eerder gezien, maar het is of ze zijn stem eerder heeft gehoord. Ze geeft hem geen antwoord en neemt nog een slok. Hij lacht. ‘Hebben wij elkaar niet eerder ontmoet?’
Ze schudt haar hoofd. ‘Nee, dat denk ik niet.’
Wanneer ze een derde slok neemt, wenkt hij de barvrouw. Peinzend kijkt hij haar aan. ‘Jawel. Ik weet het zeker.’
Zwijgend zitten ze naast elkaar. Donna leegt haar glas en neemt meteen een slok van het volgende. Haar hoofd voelt zweverig en haar lichaam bonst nog van het dansen. De man grinnikt en schuift wat dichter naar haar toe. ‘Je hebt een geile manier van dansen weet je?’
Ze knikt en neemt weer een slok. Ze heeft de trilling van zijn stem eerder gehoord. Hij legt zijn hand op haar been. ‘Een geile manier van drinken ook.’
Ze kijkt naar zijn hand. Hij glijdt langs haar been naar boven, net onder de zoom van haar jurk. Ze ziet het. Ze voelt het niet. Haar lichaam is een leeg omhulsels geworden.
Weer neemt ze een slok. Ze staat op en loopt terug naar de dansvloer. Hij kijkt haar na en volgt haar dan. Met zijn drankje in zijn hand slaat hij haar gade. Donna ziet het niet. Ze beweegt op de klanken van de muziek.
Ze opent haar ogen als ze een warme hand op haar heupen voelt. De stem van Seth verschijnt in haar hoofd.

Niemand anders meer.

Ze danst weg van de handen. Ze volgen haar en een andere stem fluistert zacht in haar oor. ‘Woon je hier in de buurt?’
Weer danst ze weg. Het gezicht van Seth is nu dichtbij.

Alleen jij en ik Donna.

De handen verschijnen bij haar middel en houden haar vast. Het gezicht dat erbij hoort grijnst. ‘Je wilt een spelletje spelen? Ik ben gek op spelletjes.’
Ze probeert weg te draaien, maar hij houdt haar tegen en legt zijn handen op haar billen. Ze kan zijn hitte voelen. Bedompt en beknellend. Seth blijft zacht tegen haar praten.

Er is niets anders meer.

Ze voelt de rok van haar jurk omhoog schuiven en de druk van zijn lichaam. Hij duwt haar achterwaarts tegen de muur. Ze probeert hem weg te duwen. Hij lacht. ‘Kom, niet zo verlegen. We hebben dit eerder gedaan.’
Zijn woorden overstemmen die van Seth en met kracht geeft ze hem een zet. Ze beweegt van hem weg, maar blijft dansen terwijl Seth weer bij haar terug komt.

Goed zo Putta. Vertel hem maar van wie je bent.

Even opent ze haar ogen. Ze ziet hoe de man naar haar kijkt. Het is een blik die ze herkent, maar het raakt haar niet. Hij grijnst als ze nog verder bij hem weg danst en loopt naar de bar. Met twee drankjes komt hij bij haar terug. Ze danst van hem weg. Hij zet de drankjes weg en pakt haar bij haar pols. Donna probeert zich los te rukken, maar hij houdt haar stevig vast. ‘Geen spelletjes meer nu. Ik weet dat je dit wilt.’
Hij grinnikt en plotseling staat Donna stil. Verbijsterd kijkt ze hem aan. Ze herkent zijn lach. Hees en neerbuigend. Hij trekt haar tegen zich aan. ‘Ik wist dat je me zou herkennen. Ik heb jou eerder geneukt.’

Als in een film komt het bij haar terug. De muffe geur van de auto en de ruwe bekleding onder haar gezicht. Zware stemmen die lachen en handen die haar terug duwen als ze overeind wil komen. Het was zijn stem.

‘… volgens Alex vind jij het fijn om flink hard geneukt te worden …’

Het vreemde lichaam heeft een gezicht gekregen. Hij nam haar, samen met nog twee andere. Het was lege lust. Verzonnen door iemand die haar dacht te kunnen bezitten.

De man beweegt haar weer richting de muur en zijn handen glijden onder haar jurk. Ze vinden moeiteloos haar slip en hij rukt de stof aan de kant. Hijgend pint hij haar vast tegen de muur. Ze voelt hoe hij het zilveren ringetje aanraakt en eraan trekt. ‘Sexy, had je dat toen ook al?’
Donna legt haar hand plat op zijn gezicht. In haar hoofd lacht Seth.

Vertel het hem Putta, laat hem weten dat hij de verkeerde voor zich heeft

Ze voelt zijn hijgende ademhaling tegen de palm van haar hand. Zijn vingers glijden een stukje bij haar naar binnen.

Je bent van mij Putta

Weer geeft ze hem een krachtige duw. ‘Rot op griezel. En blijf met je poten van me af!’
Haar stem is hard en komt boven de muziek uit. Mensen kijken hun kant op en de barvrouw komt achter de bar vandaan. Donna trekt haar jurk recht en pakt haar jasje en haar tas. De vrouw komt achter haar aan. ‘De rekening dame.’
Donna lacht. ‘Die betaald hij, hij schijnt te weten wie ik ben.’

Zodra ze buiten staat, spoelt de walging over haar heen. Ze veegt haar handen af aan haar jurk en duwt ze tussen haar benen. Het mag niet. Het is van Seth. Als Seth weet wat …
De paniek schiet in haar borst en ze ziet zijn gezicht. Met een donkere blik in zijn ogen kijkt hij haar aan. Weer hoort ze zijn stem.

Je hoort bij mij Putta. Alleen nog maar bij mij.


Misschien kende je Donna al, misschien nog niet, maar nu hebben jullie in elk geval kennis met elkaar gemaakt en haar verhaal gaat verder. Heb je de smaak te pakken en wil je meer van haar weten? Klik dan op onderstaande foto en laat je verleiden door mijn andere verhalen vol passie, erotiek en donkere verlangens.