Smekende ontlading – Soumia

Nog lang nadat de voordeur achter Soumia is dicht gevallen blijft Wouter staan zoals ze hem heeft achtergelaten. Hij is overweldigd door de stilte om hem heen en in zijn hele wezen. Hij heeft zich altijd ver van drugs gehouden, maar kan zich nu voorstellen hoe het moet voelen. De high, de rush en het gevoel even compleet van de wereld te zijn. Het gevoel van totale verlatenheid nu de oorzaak van die rush niet meer bij hem in de buurt is. Hij spits zijn oren naar geluiden die erop wijzen dat ze terugkomt. Het blijft stil.
Zijn polsen knakken als hij er ronddraaiende bewegingen mee maakt en het is alsof het touw er nog omheen zit. Het gevoel veroorzaakt een klein schokje in zijn stijve, nog steeds pijnlijke lul.
De pijn verandert als hij overeind komt en de plug die Soumia hardhandig bij hem naar binnen heeft geduwd in zich voelt bewegen. Prettig en tegelijk weerzinwekkend. Hij zou het niet prettig moeten vinden.

‘… ik laat je weten wanneer je de plug uit mag doen …’

Haar stem echoot in zijn hoofd en neemt de stilte weg. Het is alsof hij naar een traag spelende film staat te kijken. Langzaam spoelen de beelden van de afgelopen uren over hem heen.

Hij ziet zichzelf voorover gebogen in zijn keuken staan. Zijn handen houdt hij bij zijn enkels en hij heeft zijn kaken strak op elkaar geklemd. Het voorkwam niet dat er geluid uit zijn keel kwam. Hard en bijna dierlijk had hij geschreeuwd toen Soumia de haren tussen zijn billen en rond zijn ballen eruit had getrokken.
Weer voelt hij haar vingers bij hem naar binnen komen. Eerst eentje, toen twee, bijna zoekend en ook vindend. Ze had hem gevraagd of hij dat prettig vond. Hij kon alleen maar kreunen en was geschokt door de reactie van zijn pik, die nog harder was geworden.
Haar mond was dicht bij zijn oor terwijl haar vingers bleven bewegen en bleven drukken op dat vreemde plekje in zijn binnenste. Het gaf hem een ongekend genot en hij voelde dat hij klaar ging komen. Ze had zijn pik niet aangeraakt.
Haar stem was zacht en een beetje boosaardig ook. ‘Ik kan je klaar laten komen Wouter, wil je dat?’
Hijgend had hij geknikt wat aan haar een hees lachje ontlokte. ‘Natuurlijk wil je dat, maar dat is niet waar het om gaat, toch?’
Ze had de druk opgevoerd en haar vingers sneller laten gaan. Toen hij harder kreunde, stopte ze haar bewegingen. ‘Ik bepaal wanneer je klaarkomt, Wouter. Ik bepaal zelfs of je klaarkomt.’
Wouter geneert zich als hij ziet hoe hij zijn billen tegen haar vingers aanduwt en met zijn onderlijf haar bewegingen probeert te imiteren. Hij hoort zijn teleurgestelde grauw als Soumia haar vingers helemaal terugtrekt en weer in zijn oor fluistert. ‘Je gromt niet naar me Wouter, nooit. En je komt ook niet klaar. Niet vandaag.’

Hij was er zo dichtbij en toen ze hem dat ontnam, haatte hij haar intens. De woorden waren als vanzelf uit zijn mond gekomen. Bijtend en hard. Het waren woorden die hij nog nooit hardop had uitgesproken.
Soumia liet hem de woorden later herhalen, meerdere keren, tot hij smekend riep dat het genoeg was. Dat was het moment dat hij had gehuild. Het eerste moment dat hij had gehuild.

Soumia was bij hem weggelopen en ze liet hem liggen. Zijn armen waren met touw onder het tafelblad gebonden, zijn enkels en knieën tegen de tafelpoten. Hij had er aan getrokken tot de huid eronder begon te branden. Het gaf nog meer voeding aan zijn opwinding en het maakte hem razend.
Hij riep haar en schreeuwde dat ze af moest maken waar ze aan begonnen was. Vanuit de keuken kwam het geluid van stromend water en andere geluiden die hij niet thuis kon brengen.
Haast vanuit het niets had ze weer achter hem gestaan en zonder waarschuwing duwde ze de buttplug bij hem naar binnen. Tot zijn grote woede kwam het gevoel tegemoet aan die vreemde drang in zijn lijf.
Wild bewoog hij op de tafel en Soumia duwde zijn hoofd stevig tegen het hout.
‘Het blijft erin, tot ik zeg dat het eruit mag …’
Ze hield zijn hoofd vast tot hij zijn bewegingen staakte en het gevoel over zich heen liet spoelen. Het had geen zin om er tegen te vechten en Soumia verdween naar de achtergrond, er was alleen nog maar dat gevoel. Hij verlangde zo hevig naar een orgasme dat hij zich erin wentelde, smekend om een ontlading.

Het vlijmend, scherpe gevoel over zijn billen kwam zonder dat hij erop bedacht was en weer schaamt hij zich voor het geluid van zijn eigen stem. Voor de tweede keer kwamen de tranen, als een hele andere vorm van ontlading. Hij schreeuwde niet, hij brulde. Rauw en dierlijk en de pijn werd scherper bij iedere slag die ze uitdeelde, zes keer op zijn billen en één keer gemeen fel, tegen zijn scrotum. De pijn schoot door naar zijn erectie en zijn kreten stokten toen Soumia zijn stijve lul in haar handen pakte en er hard in kneep.
De pijn en vernedering die zich diep in zijn lijf nestelden wakkerden het gevoel aan en hij wilde dat ze het zei. Hij wilde dat ze zei dat hij klaar mocht komen.

Hij voelt het weer, nog steeds. Zijn geilheid en alles daarboven op. Hij mocht niet klaarkomen. Nog steeds niet. Pas als Soumia hem toestemming geeft. Vandaag niet, dat had ze gezegd.
Hij knoopt de blinddoek af en knippert met zijn ogen. Om hem heen is het nog steeds donker, alleen de lamp in de keuken brandt. Op de grond, naast zijn blote voeten ligt de zweep waar Soumia hem mee heeft geslagen. Alsof ze hem plotseling heeft laten vallen.
Die gedachte maakt hem woest.
Ze vertelt hem dat hij met zorg met de spullen om moet gaan en dat hij ze moet vervangen als ze stuk gaan en zij …

Hij heeft helemaal nergens mee ingestemd. Niet met wat ze doet en hoe ze hem wenst te behandelen. Ze heeft helemaal niets over hem te vertellen. Als hij die plug eruit wil halen dan haalt hij hem eruit en als hij klaar wil komen, dan komt hij klaar.
Onhandig reikt hij naar het touw om zijn knieën en hij trekt aan de knoop tot hij mee geeft. Hij laat zich op de grond vallen en hapt geschokt naar adem als de plug zich dieper naar binnen duwt. Hij heeft geen controle meer over de reactie van zijn lul. Die is een eigen leven gaan leiden en richt zich met kleine schokjes verder omhoog. Wouter kan het niet uitstaan dat Soumia ook nu nog invloed heeft op zijn lijf.
Niemand heeft invloed op hem. Niet op zijn lijf en zeker niet op zijn hoofd. Hij geeft verdomme leiding aan een enorm bedrijf. Hij is degene die de touwtjes in handen heeft.
Hij staat op, reikt naar achteren en trekt voorzichtig aan de plug, laat hem weer los zodat hij terugschiet. Zonder het te willen kreunt hij en hij ziet het gezicht van Soumia, haar strakke ogen.

Ze moet uit zijn hoofd, dit gevoel moet los van haar, anders blijft hij haar voor zich zien tot hun volgende ontmoeting.
Naakt loopt hij door de woonkamer, hij vindt zijn telefoon en zoekt het nummer van Louisa. Een blik op de klok vertelt hem dat het te laat is om haar nog te bellen, maar een berichtje kan altijd. Zijn vingers glijden snel over de kleine toetsen.

‘Dag Louisa, excuses voor het tijdstip, maar heb je zin om morgen een hapje te gaan eten? Ik hoor het wel. Slaap lekker.’

Hij dwingt het gezicht van zijn assistente in zijn hoofd. Haar grijze ogen, de dikke wimpers en volle mond. Met geweld duwt ze het gezicht van Soumia weg en Wouter verbeeldt zich dat ze triomfantelijk glimlacht. Het beeld bevalt hem. Niet zo veel als het beeld van Soumia, maar het is genoeg. Zijn erectie blijft staan.
Met zijn telefoon in zijn hand gaat hij op de rand van de tafel zitten, een beetje draaiend met zijn onderlijf en hij legt zijn vrije hand om zijn stijve lul.
Hij mompelt, met zijn ogen dicht.

‘Wil je dat ik klaar kom Louisa? Wil je dat ik mijn hete zaad diep in je kutje spuit? Of heb je het liever over je grote tieten, misschien zelfs achter in je keel?’
Hij ziet haar knikken, haar mond een beetje open en duwt zichzelf harder tegen het tafelblad. Zijn hand beweegt snel.
‘Ja, dat wil je wel, jij wel.’
In zijn hoofd stoot hij zichzelf diep in haar zachte vlees, tegen haar ronde billen aan. Pompend en heiend. Hij hoort haar kreten om meer, haar gehijg en gekreun. Ze mompelt dat hij sneller moet gaan, waar hij maar al te graag gehoor aan geeft. Hij weet zeker dat ze zo zal reageren. Ze zal niets liever willen dan door hem geneukt te worden en ze zal er van genieten. Net zo hard als hij er zelf van geniet.
Zo wil hij het, en niet anders.
Hij laat zich gaan, voelt de plug in zijn aars duwen en rukt sneller, harder. In zijn andere hand zoemt zijn telefoon. Hij gooit zijn hoofd naar achteren en lacht hard. Hij heeft Soumia helemaal niet nodig.
Op hetzelfde moment hoort hij haar stem in zijn hoofd, streng.
‘Heb ik je gezegd dat je klaar mag komen Wouter.
De ontlading spoelt over hem heen en schokt warm en vochtig in zijn hand.

Het beeld van Louisa is verdwenen. Wat nog van haar rest is het berichtje op zijn telefoon.


Ben je nieuwsgierig naar meer van Soumia en wil je haar beter leren kennen? Klik op de link voor meer van haar verhaal en sluit haar in je hart.

1 reactie

  1. Martin

    zo hee wel spannend hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: