Waar liefde thuiskomt

Waar liefde thuiskomt

Eva zit naakt op het grote hotelbed. Haar ogen zijn dronken van opwinding en haar mond staat een beetje open. Afwezig speelt ze met haar borsten. Leon ruikt haar pure, aardse geur en balt zijn vuisten. Scherp dringen zijn nagels in zijn huid, helderrood bloed welt op in de halve maantjes die achterblijven. Gespannen laat hij zich in de brede fauteuil zakken. Hij knikt haast onmerkbaar.

Langzaam vult de kamer zich met gloeiende begeerte. Eva laat zich voorover op het bed vallen, ze duwt haar schouders in het matras. Als een krolse tijgerin steekt ze haar kont omhoog. De gretige gewilligheid straalt van haar gezicht en ontsteekt het vuur in de mannen rond het bed. Als beesten storten ze zich over haar heen. Leon klemt zijn vingers stevig rond de zachte leuningen van zijn troon. Hij is de stille toeschouwer van haar geile lustvermaak.

Toen hij bijna een jaar geleden de gladde, gouden ring aan haar vinger schoof, beloofde hij al haar dromen waar te maken. Speels nam ze hem bij zijn hand en ze liet hem die dromen zien. Ze zijn donker en grenzeloos en vaak begrijpt hij ze niet, maar hij volgt haar vol adoratie. Hij moet wel. Zonder Eva is zijn wereld leeg en kil.

Nu twijfelt hij.

Hij wil opstaan en de mannen een voor een van haar afslaan, doodmaken zelfs. Zijn handen jeuken van verlangen ze om de slanke hals van Eva te leggen en te knijpen tot hij het licht in haar ogen ziet doven. Hij wil iets doen, wat dan ook.

Hij is haar voor altijd kwijt als hij iets doet.
Zijn liefde voor haar is misschien voorgoed verdwenen als hij niets doet.
Hij kan niet zonder haar. Hij kan ook niet zonder zijn liefde voor haar.

Leon blijft zitten en sluit de mannen met hun bronstige geluiden buiten. Zijn ogen boren zich in die van Eva. In zijn hoofd trekt hij haar naar een plek ver van deze hotelkamer.

< – >

Haar verlangen zal hij nooit helemaal begrijpen, maar als hij de gloedvolle schoonheid van haar gezicht ziet, weet hij dat het niet alleen maar de geile fantasie is. Ze heeft dit nodig, zoals hij haar nodig heeft.

De geur van de andere mannen hangt nog om haar heen en het kost hem moeite naast haar te gaan liggen. Eva kijkt hem aan en haar blik dringt zich een weg naar binnen, rechtstreeks naar zijn hart. Met een lome glimlach gaat ze op hem zitten. Ze zet de definitie van liefde volledig op zijn kop en de tijd aarzelt terwijl ze hem langzaam berijdt. Zacht fluistert ze in zijn oor.

‘Bij jou kom ik altijd weer thuis.’


Dit was mijn verhaal voor de zesde ronde van de schrijfmarathon en het leverde me bij de jury de eerste plek op, wederom deed ik het bij het publiek iets minder, maar evengoed de vierde plaats in deze ronde. Ik ga dus door naar ronde zeven! Spannend

Hieronder de gegeven feedback, waarvoor dank.

Marc – In dit verhaal is duidelijk sprake van een groot dilemma: Toegeven aan de grillen van de vrouw en haar houden, maar tegelijkertijd de liefde zien wegebben, of haar dat niet gunnen en haar kwijtraken. Het schuren van de cuckold erotiek zit meteen verscholen in het dilemma. Hier en daar had het wat meer ‘show, don’t tell’ gemogen.

Christy – Overheersend dilemma.
Hoe intens kan iemands liefde zijn?
Zeer intens dus, met een prachtige eindzin.

Blue Suède shoes – Goed gekozen titel en een verhaal vol erotiek, verlangens en dilemma’s. Ik vind het lastig om mezelf te verplaatsen in de personages en daarom spreekt het me minder aan.

Een kleine voetnoot – Ik blijf het jammer vinden dat van de vijf juryleden er maar twee vrij trouw hun feedback op de verhalen geven. Ik snap dat het lezen van de verhalen, daar iets van vinden en punten geven ook een hele klus is, maar gezien de toch nog vele spel- schrijf- en stijlfouten in de zesde ronde, ligt daar ook een mooie taak. Ik weet niet hoe het voor de overige auteurs is, maar ik doe, naast het leuke wedstrijd-element, ook mee om te leren van mijn fouten en te groeien in mijn schrijven.

Dat gezegd hebbende. Iedereen bedankt voor het stemmen en ik hoop dat jullie in bij de volgende ronde weer net zo hard van de partij zijn. Dan wordt het nog spannender. Er zal per ronde namelijk een vast aantal deelnemers afvallen en het klassement telt niet meer mee. Het is dus aan mij om te zorgen dat ik een ‘dijk’ van een verhaal schrijf. Of me dat lukt? Dat zullen jullie in de week van 2 t/m 7 juli merken.

Hieronder de uitslag van de 6e ronde.

6 reacties

 1. Anandana

  Gefeliciteerd Sandra !
  Mooi verhaal.

  • Sandra

   Dank je wel 🙂

 2. mahotsukai

  “De tijd aarzelt”…. heel mooi.
  Sterk verhaal Sandra, en terecht een hoge score. Misschien wel het meest invoelbare dilemma.
  Je stijgt bij de bookies… see you in ronde 7!

  • Sandra

   🙂

 3. luckyman

  Ik vind dit een geweldig en ontroerend verhaal. Voor mij gaat dit over lust en liefde in het meest delicate evenwicht, waarin de een de ander aanvult zodat beide compleet kunnen zijn. Hoedje af!

  • Sandra

   Dank je wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: